Mina fina vänner!
Tack för er värmande respons på föregående inlägg i samband med att allas vår Sofia lämnat oss.
 
Chocken sitter i fortfarande, och jag kan bara inte smälta att jag aldrig mer i detta liv ska få förundras över fler av hennes rappa kommentarer, höra hennes härliga skratt, eller bara få sitta bredvid henne, och njuta av att vara i närheten av en verkligt fin vän. Jag visste om att Sofia blivit sjuk igen, men det fanns liksom aldrig i min världsbild att hon inte skulle överleva.
 
Men, oavsett cancer eller andra sjukdomar så går det väl aldrig riktigt att "förbereda sig" på någons bortgång. Och oavsett allt, så vet vi ju aldrig hur långt eller kort livet blir. Därför påminner jag ständigt mig själv om att ta vara på de som betyder något för mig, och att jag aldrig kan berätta för många gånger för mina älskade att jag faktiskt älskar de, och de jag tycker om behöver också få veta att jag gör just det. Och dessutom; Sanna, hör av dig till de du tänker på. Umgås och spendera tid, för tid är nog bland det värdefullaste du kan ge någon!    
Det behöver inte alltid vara en hel kväll eller dag. Det kan vara en halvtimme, en kvart, och ändå göra din väns, och din egen vecka. Glöm inte det!
 
Ta vara på varandra mina kära vänner. Ni är alla viktiga för mig!
 
/ Sanna